Saray Anaokulu

WEB https://sarayanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ferit Melen Mahallesi, 3 Nisan Caddesi, No27 SARAY / VAN
VİZYON : Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.
MİSYON : Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-13.30